Anar a la navegació principal
Jordi Cervera

Amb regust de pintallavis

25 anys escrivint i publicant és prou temps com per aturar-se (només una miqueta) i fer una mirada enrere. Trobar-hi llibres però, gent que m'estima i a qui estimo que han fet que aquest camí sigui sempre d'enriquiment i de felicitat

25 anys escrivint i publicant és prou temps com per aturar-se (només una miqueta) i fer una mirada enrere. Trobar-hi llibres però, gent que m'estima i a qui estimo que han fet que aquest camí sigui sempre d'enriquiment i de felicitat. El seu escalf ha aconseguit que tot sigui més fàcil, més càlid, més carregat de sentiments i d'emocions.
Això és un llarg camí que va de "Pintallavis" a "Amb regust de pintallavis". Pel mig 50 llibres individuals de diferents gèneres i uns altres 50 de col·lectius. Premis, alegries, alguna (o algunes) decepcions i un grapat d'editors que s'han convertit en amics.I dues presentacions, una a Cal Massó de Reus, amb Josep Abelló, Josep Bargalló i Carles Pellicer i l'altra al Espai Carmen Galofré de Barcelona amb Reina Duarte i Carlota Torrents.
Aquesta és la mirada que en va fer Jordi Siré, a Reus Digital.
I aquesta la de Josep Bargalló, un dels presentadors, al seu blog Torredembarra sur mer.

Gràcies a tothom! Sempre!
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts