Anar a la navegació principal
Jordi Cervera

"1 de cada 4", el llibre de La Marató

El llibre de La Marató se suma per vuitè any consecutiu al projecte solidari de La Marató de TV3, impulsat per la Fundació La Marató i TV3. Aquest any,

El llibre de La Marató se suma per vuitè any consecutiu al projecte solidari de La Marató de TV3, impulsat per la Fundació La Marató i TV3. Aquest any, amb la participació desinteressada de catorze escriptors i set il·lustradors que cedeixen les seves obres per contribuir a la recaptació de fons en favor de la investigació sobre la diabetis i l'obesitat. En els primers dies en llibreries ja s'ha situat entre els títols més venuts, i Llegir en Català prepara un calendari de presentacions i una festa especial el pròxim dia 19 al Casal del Metge de Barcelona.
Una novetat important d'aquesta edició és que es pot adquirir en format audiollibre gràcies a la col·laboració de David Espuny, actor i doblador. Un format que permetrà que les persones amb dificultats per a la lectura el puguin escoltar.Tots els autors han creat relats i imatges que descriuen la vida dels afectats per la diabetis i l'obesitat. Amb sensibilitat i amb un punt de tristor o de tendresa, d'humor o d'ironia, aconsegueixen fer-nos més propera la situació dels que afronten aquests greus trastorns de la salut. Però, sobretot, el que aconsegueix el llibre és potenciar els valors de La Marató: solidaritat, confiança, amistat, superació, convivència, respecte¿ Tractats des de la ficció i des de la imaginació més gràfica.
Enguany, el llibre s'ha publicat gràcies al treball conjunt de TV3 i Llegir en Català (Editorial Alrevés, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, Editorial Meteora, El Gall Editor, L'Avenç, Llibres del Delicte, Raig Verd i Sembra Llibres) es pot trobar en paper a totes les llibreries, i està també disponible en format electrònic en diferents plataformes digitals.S'han previst un seguit de presentacions en diferents punts del territori i el tret de sortida tindrà lloc amb una gran festa aquest dijous, dia 19, a les 7 de la tarda, al Casal del Metge, a la Via Laietana, 31 de Barcelona. Actuaran de mestres de cerimònies Montserrat Soley, presidenta de l'Associació de Diabètics de Catalunya, Ramon Gomis, director de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques, Laura Huerga, presidenta de Llegir en català i hi haurà un espectacle amb música, lectures i demostracions a càrrec de bona part dels autors i il·lustradors que formen part de l'edició d'enguany. Una gran festa magnífica, cultural i solidària que no us podeu perdre.
Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts