Barça

Zubizarreta trenca el silenci i assegura que se sent part dels èxits del Barça

En la primera compareixença pública des que va ser acomiadat, l'exdirector esportiu del Barça s'ha mostrat molt content pels jugadors, l'entrenador i el club i ha agraït les mostres de suport rebudes per part de Luis Enrique i d'uns quants jugadors del primer equip
Actualitzat
Andoni Zubizarreta

Andoni Zubizarreta

L'exdirector esportiu del FC Barcelona Andoni Zubizarreta ha assegurat sentir-se partícip dels èxits aconseguits per l'equip de Luis Enrique Martínez, i està "molt content" pels jugadors, l'entrenador i el club. En la primera compareixença pública des que va ser acomiadat pel Barça el passat mes de gener, Zubizarreta s'ha mostrat molt satisfet que hagi "tornat a sortir el sol" al seu exequip, més encara després de les situacions "molt dures" per les quals ha passat l'entitat.
  
"Quan surt el sol i el futbol et torna a fer gaudir és el millor que pot passar. Em sento part del que ha succeït", ha explicat l'exdirector esportiu en la presentació a Barcelona del llibre "El modelo Eibar", escrit pel president del club guipuscoà, Álex Aranzábal.
  
En el torn obert de preguntes, Zubizarreta ha estat qüestionat per si el va sorprendre que el Barcelona aconseguís el triplet després de tot el que va succeir a principi d'any, quan el president, Josep Maria Bartomeu, va anunciar l'avançament electoral i el va destituir com a director esportiu. "Sembla que únicament el resultat certifica els títols, però un cop s'han produït i que els títols són aquí, em sento molt satisfet i content per l'equip, l'entrenador i el club", ha assenyalat.
  
Malgrat sentir-se "part" dels èxits, ha volgut deixar clar que el màxim responsable del que s'ha aconseguit és l'entrenador, Luis Enrique Martínez. En aquest sentit, ha agraït que el propi tècnic asturià, així com alguns jugadors del primer equip, com Xavi Hernández, li dediquessin els títols.
  
En qualsevol cas, i malgrat algun "dia fosc", Zubizarreta guarda un bon record de la seva etapa al club blaugrana - "treballar al Barça és una meravella", ha precisat- i ha explicat la seva relació amb el club des que no hi treballa. "Quan un és fora del Barça pot convertir-se en entorn o en un seguidor. Jo prefereixo ser un seguidor", ha conclòs.