Messi i Andoni Zubizarreta
Messi i Andoni Zubizarreta en un acte de l'FCF
Barça

Zubizarreta: "Crec que Messi ja té la decisió al cap"

L'exdirector esportiu del Barça, en una entrevista al "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, adverteix que l'argentí "s'ha guanyat el dret a decidir". En relació amb el futur del 10 del Barça, Zubi avança: "La final de Copa no serà decisiva"

Redacció Esport3Actualitzat

El testimoni d'Andoni Zubizarreta sempre té un pes important, especialment unes hores abans d'una final de Copa entre el Barça i l'Athletic. Admet que tindrà el cor dividit. Així ho va admetre l'antic director esportiu blaugrana en una entrevista al "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, on també va valorar el futur de Leo Messi.

"Messi s'ha guanyat el dret a pensar i a decidir. Ja va dir el president que faria tot el possible perquè continués. Si continua, fantàstic. Si no, s'haurà de seguir jugant. N'hi ha que proposaran retirar-li la samarreta, però algú haurà de jugar amb el 10 del Barça, perquè la vida continua."

 

Zubizarreta entén que "Messi ja té la decisió al cap" i avança que, en la presa d'una decisió tan rellevant, "la final de Copa no serà decisiva". L'exporter del Barça i de l'Athletic va recordar, per exemple, el seu cas després de la final d'Atenes.

"Messi és veterà i tots hem tingut dies en què hauríem deixat el futbol. Hi ha dies que agafes el cotxe i fas el clic... A mi em va passar després del 4-0 contra el Milan. Vaig pensar que em quedava, però al cap de vint-i-quatre hores vaig dir a la meva dona que havia de buscar un nou equip. Messi és un futbolista dels d'abans, no un producte de màrqueting. Té una edat per saber que uns dies es guanya i uns altres es perd."

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut