Zlatan Ibrahimovic (@Ibra_official)
Els millors trucs d'Zlatan Ibrahimovic (@Ibra_official)
Futbol Internacional

Zlatan Ibrahimovic torna a entrar a una convocatòria de l'United després d'una greu lesió de genoll

El davanter suec ha trencat tots els terminis de la seva recuperació

Actualitzat

Zlatan Ibrahimovic ha tornat a entrar a una convocatòria per primera vegada des de la seva greu lesió de genoll. L'entrenador del Manchester United, José Mourinho, ha confirmat que el davanter suec formarà part de la seva llista per afrontar el duel de dissabte contra el Newcastle.

Ibrahimovic, de 36 anys, es va trencar el lligament anterior encreuat del genoll dret a les semifinals de La Lliga Europa, davant de l'Anderlecht, el 20 d'abril. En un primer moment es va témer per la seva carrera, però el davanter, que va haver de passar pel quiròfan, sempre va deixar clar que tornaria a jugar.

Després de renovar amb l'United, els primers terminis parlaven de després de Nadal. Però ara, en una recuperació vertiginosa, Ibrahimovic ha tornat a entrar en una convocatòria. La premsa anglesa especulava amb el seu retorn pel 10 de desembre en el derbi contra el City. Una altra data que pot caure dissabte.

Mourinho també ha recuperat una altra peça clau, el migcampista Paul Pogba, que es va lesionar el 12 de setembre passat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut