Zidane espera guanyar la Lliga encara que sigui en l'última jornada (Foto: EFE)
Futbol

Zinedine Zidane: "No penso que el Barça pugui punxar"

El tècnic francès vol continuar pressionant els blaugranes i recorda que la seva única Lliga, com a entrenador del Madrid, la va guanyar en l'últim partit de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, està molt satisfet del joc del seu equip i amb tot el que han fet els seus futbolistes en la represa de la competició. Zidane ha passat de llarg i sense pronunciar-se sobre la polèmica del VAR amb el gol anul·lat a Rodrigo Moreno perquè mai parla dels arbitratges.

 

El tècnic blanc s'ha estimat més elogiar el retorn de Marco Asensio després de la greu lesió amb un gol en la primera pilota que li va arribar. Un gol que Zidane li havia pronosticat al mateix Asensio just abans que el davanter blanc entrés al camp substituint Valverde en el minut 72. En va tenir prou amb 30 segons per fer bona la predicció del seu entrenador.

El gol significa molt per a ell. Estem contents de veure Marco en el terreny de joc després de tants mesos. Veure'l marcar un golàs en la primera jugada, me'n vaig alegrar molt per ell.

Zizou també destaca l'efectivitat golejadora del seu compatriota Karim Benzema, que, amb els dos gols que va marcar contra el València, ja n'ha fet 243 i supera Ferenc Puskas. El davanter francès es converteix en el 5è màxim golejador de la història del Reial Madrid. Després de totes aquestes bones notícies, l'entrenador del Reial Madrid veurà per televisió el partit del Barça al Sánchez Pizjuán de Sevilla.

Nosaltres depenem del que fem nosaltres. Coneixem la situació i veuré el Sevilla-Barça, però no penso que puguin punxar. El més important és seguir amb el que estem fent. Recordo que l'única Lliga que he guanyat com a entrenador va ser en l'últim partit a Màlaga.

Va ser la Lliga de la temporada 2016-2017 i el Reial Madrid va guanyar per 0-2 amb un gol de Cristiano Ronaldo i un altre de Karim Benzema.

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut