Zinedine Zidane (EFE)
Zinedine Zidane (EFE)
Futbol

Zinedine Zidane no creu que la victòria al Clàssic de diumenge contra el Barça asseguri el títol de Lliga al Madrid

L'entrenador del Madrid ha restat transcendència al partit de diumenge contra el Barça de cara a la consecució del títol de Lliga per al seu equip

Actualitzat

Zinedine Zidane no creu que una victòria diumenge al Clàssic contra el Barça doni al Reial Madrid el títol de Lliga: "En absolut tindrem la Lliga guanyada. El partit de demà no és decisiu. Passi el que passi encara ens falten 7 finals, i el Clàssic és una més". El francès ha dit que "és un partit més, tot i que molt important per a nosaltres. Portem molt desgast, però també molta il·lusió per continuar amb el que estem fent". Serà el seu primer Clàssic al Bernabéu. El tècnic ha tret transcendència a l'enfrontament afirmant que "sempre és un partit especial, com el derbi. És diferent, però en joc sempre hi ha el mateix, 3 punts. Quan l'àrbitre xiuli ja està, s'oblida tot".

Sobre la polèmica de la possible participació en el matx del blaugrana Neymar, Zidane ha explicat que "ens enfrontarem a un equip. No sé si és just que jugui o no". Quan li han preguntat sobre la deliberació del Tribunal Administratiu de l'Esport, que encara no s'havia pronunciat, l'entrenador ha dit que "no és la meva competència. No sé si Neymar jugarà o no".

El francès no ha volgut assumir el paper de favorit per al seu equip: "És un partit on hauràs de lluitar molt. Nosaltres no som els favorits. Igual per a la gent de fora si, però per a nosaltres no. Sortirem a fer un bon partit" davant d'un rival que no creu que acusi la seva eliminació de la Lliga de Campions.

L'entrenador del Madrid ha confirmat que el gal·lès Gareth Bale, que aquest dissabte ha completat el seu tercer entrenament seguit amb el grup recuperat de la seva lesió al soli, serà a la llista, tot i que no té clar si jugarà. Raphael Varane també ha treballat amb els companys, clarament millorat de la seva lesió muscular, però no arribarà a temps pel Clàssic.

A la llista de Zidane finalment han entrat 20 jugadors. A més del retornat Bale, la resta de convocats són Keylor Navas, Kiko Casilla, Rubén Yáñez, Dani Carvajal, Danilo, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Isco, Marco Asensio, James, Lucas Vázquez, Cristiano Ronaldo, Benzema i Morata. D'aquesta convocatòria l'entrenador del Reial Madrid haurà de descartar dos jugadors abans del matx contra el Barça. Un d'ells serà el tercer porter Rubén Yáñez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut