Zinedine Zidane, en roda de premsa (EFE)
Futbol

Zinedine Zidane: "El Madrid té 33 Lligues i el Barça, quantes en té?"

L'entrenador blanc admet que el Barça "ho està fent bé" i confessa que la prioritat del Madrid per a la propera temporada és la Lliga

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha comparegut en roda de premsa el dia abans de l'enfrontament contra el Getafe i quan el seu equip ja no té cap opció matemàtica de donar la sorpresa i acabar guanyant la Lliga. El Barça, l'etern rival, té el campionat a tocar i això no passa per alt per a l'entrenador blanc:

"El Barça últimament ho està fent bé però nosaltres tenim molts més títols a la història. Tenim 33 lligues i el Barça, quantes en té?"

 

Zidane, que ha agafat l'equip en una temporada per oblidar, ja fa dies que treballa amb la vista posada a la propera campanya:

"El Madrid sempre ha tingut la Lliga en ment però hi ha hagut un equip al davant que ho ha fet millor. El primer objectiu de la propera temporada és la Lliga perquè és la competició més complicada, la més llarga i, per això, no s'ha de fallar. Sense menystenir les altres competicions, intentarem guanyar tots els títols possibles."

 

Sobre el futur equip que està forjant de cara a la propera temporada, Zidane no amaga que comença a tenir les idees força clares tot i que es manté ferm i no confirma res:

"No és el moment de parlar-ne, però l'any que ve tot serà molt clar per a tothom. Algú se n'haurà d'anar, són coses normals a dins d'una plantilla."

 

 

 

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut