Futbol

Zinedine Zidane, convençut tot i la plaga de lesions: "El vestidor està animat"

El tècnic francès del Reial Madrid confia en l'amplitud de la seva plantilla tot i les nombroses baixes, a les quals s'ha tornat a sumar James Rodríguez

Marc BéjarActualitzat

El Reial Madrid necessita remuntar aquest dimecres (21.15) en la tornada dels quarts de final de Copa després de caure al Santiago Bernabéu contra el Celta (1-2). Tot i la dificultat del repte, Zinedine Zidane s'ha mostrat convençut de les possibilitats dels seus jugadors. "El vestidor està animat", ha explicat l'entrenador madridista, que ha qualificat el duel a Balaídos com "un partit molt atractiu" per canviar les sensacions de l'anada.

El tècnic blanc no podrà comptar amb James, que torna a tenir problemes al soli, però ara de l'altra cama. El colombià, amb una sobrecarrega, se suma a les baixes de Bale, Modric, Marcelo i Carvajal. Tot i les nombroses absències, Zidane no ha volgut buscar excuses de cara al partit de tornada dels quarts de la Copa. "No podem fer-hi res", i s'ha mostrat confiat en els jugadors que s'encarregaran de substituir els teòrics titulars. "M'hauria agradat tenir-los a tots però en sortiran altres i ho faran bé", ha remarcat.

La nota positiva serà la presència de Cristiano Ronaldo. El francès ha confirmat que l'estrella madridista pateix només un cop, però que, en principi, no fa perillar la seva participació en el partit contra el Celta. El davanter portuguès viu unes setmanes complicades, barallat amb el gol i qüestionat pels seguidors blancs. Zidane ha sortit al pas de les crítiques. "Necessitem que la gent estigui amb nosaltres", ha sentenciat el tècnic sobre els xiulets d'una part de l'afició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut