Champions

Zidane veu al Liverpool i al Reial Madrid amb les mateixes possibilitats per guanyar la final

El tècnic del Reial Madrid té tots els jugadors disponibles

Actualitzat

Zinedine Zidane no pensa en el que ha aconseguit en el passat com a jugador i com a entrenador, està content i vol disfrutar del moment de viure una altra final:  "Avui i demà mai més ho viurem; per això ho hem de disfrutar", no el preocupen els nervis del darrer moment: "El ser humà som emoció pura i, si demà tinc una mica de pressió, doncs millor".

Sobre Cristiano: "El veig bé, ell viu per jugar aquests partits"

Sobre el Liverpool: Té clar que ni ell ni el Liverpool són favorits, considera que els dos equips tenen les mateixes possibilitats.

Sobre Klopp: "El que ha fet al futbol ho ha fet fenomenal. No ens assemblem, cadascú és diferent. El respecto molt".

Sobre l'onze que jugaran la final: "És la part més difícil per a un entrenador, però l'he d'assumir, és la meva responsabilitat".

 

 

Sergio Ramos està molt motivat per a la final de demà i és conscient del gran repte que tenen al davant: "Ara ens toca rematar la feina contra un grandíssim Liverpool. Tenen un grandíssim entrenador i hi deixaran la pell".

Igual que Zinedine Zidane, prefereix no pensar en el passat i centrar-se en el present: "Per a mi, demà és la primera Champions, no ens agrada parar a mirar el passat. Disfrutar el moment que ens toca viure, quan acabi ja farem debat i conclusions sobre quins moments preferim quedar-nos."

Quina és la clau per demà? "Mantenir la gana, la il·lusió i l'ambició és la nostra clau".

Sobre els elogis de Klopp: "Elogiar al rival és sempre una estratègia de distracció; per nosaltres, també el Liverpool funciona com un rellotge suís". Ramos té clar que l'entrenador del Liverpool deuen conèixer també les debilitats dels blancs.

El capità del Reial Madrid veu molt positiu que Zinedine Zidane tingui tots els jugadors disponibles: "Tots remem en la mateixa direcció. Per sobre de tot, el més important és el ventall obert amb tots els jugadors disponibles". Tots els jugadors estan preparats per sortir amb molta il·lusió i l'entrenador podrà escollir.

Sobre Salah: "Comparar el jugador amb Cris i Messi està en una altra òrbita. És clar i obvi que Salah és un gran jugador, és molt respectable que el vulguin comparar amb Cris i Messi. Li desitjo el millor, però a partir de demà passat."

Sobre la ubicació de la final: "A Ucraïna li tinc una estima molt especial, campions d'Europa amb la selecció". És conscient que molts seguidors no hi podran assistir per la llunyania i les despeses, però, "si això pot servir perquè Ucraïna pugui remuntar més com a país, doncs benvingut".

 

 

Marcelo veu la final de demà com el resultat de la bona feina: "Estem aquí una altra vegada amb treball i humilitat. Ens mereixem estar aquí, com el Liverpool".

Com Zidane i Ramos, prefereix pensar en el present: "El que vam guanyar ja va passar, hem de mirar en el futur present. Hem de continuar treballant."

Sobre com anirà el partit: "Els dos equips ataquen i molt, depèn de com comenci el partit. Tenim en ment el que hem de fer, estem preparats per a això, però en una final pot passar de tot. Hem de veure com serà l'inici del partit. Serà un bonic partit per als aficionats del futbol".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut