Gareth Bale i Dani Ceballos, els primers assenyalats per Zidane
Futbol

Zidane tindrà carta blanca per remodelar a fons la plantilla del Reial Madrid

Gareth Bale i Dani Ceballos tenen molt complicat el seu futur al club blanc amb el retorn del tècnic francès al Bernabéu

Sebas Guim / MadridActualitzat

Alguna cosa deu haver canviat en els últims nou mesos perquè Zinedine Zidane accepti tornar a entrenar el Reial Madrid. En primer lloc, que Florentino Pérez li ha donat carta blanca perquè faci el que vulgui amb l'equip i el tregui de la crisi. I això vol dir "canvis". Al vestidor, ja hi ha qui tremola amb el retorn del tècnic francès.

Superat l'efecte dels focs d'encenalls que va suposar la presentació de Zidane, el tècnic francès busca una sortida a la crisi que passa, ara mateix, per canvis importants en la plantilla. La primera, el comiat de Gareth Bale. En la seva primera etapa Florentino no l'hi va deixar fer, però ara no tindrà més remei que cedir. El gal·lès ha esgotat el seu crèdit com a jugador del Madrid.

Amb Bale, també podria sortir Ceballos, que va criticar els pocs minuts que li havia donat Zidane. Però si l'entrenador francès va tenir èxit en la seva primera etapa, va ser, principalment, per la seva mà esquerra amb la plantilla. S'espera el final de la marginació d'Isco, després d'uns mesos molt delicats.

L'enfrontament que Sergio Ramos va tenir amb Florentino serà el cas més espinós. El president no vol que segueixi, però la decisió la prendrà un Zidane que, aquest cop sí, tindrà tot el poder per decidir els fitxatges. El belga del Chelsea Eden Hazard apunta com un dels grans fitxatges d'aquest estiu.

Abans de l'estiu, però, caldrà acabar bé la Lliga. La reestrena de Zidane serà aquest dissabte contra el Celta, en un Bernabéu que recupera la il·lusió perduda, després d'un nou cop d'efecte de Florentino.

ARXIVAT A:
Zidane
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut