Zinedine Zidane
Futbol

El Madrid fa oficial la marxa de l'entrenador Zinedine Zidane

El tècnic francès posa el punt final a la seva segona etapa com a entrenador blanc un any abans d'acabar el contracte

Redacció Esport3Actualitzat

Zinedine Zidane deixa de ser tècnic del Reial Madrid. La decisió s'ha fet oficial aquest mateix dijous, després que el tècnic marsellès hagi anat a les oficines del club a resoldre el seu contracte, que acabava el juny del 2022. 

En un comunicat oficial emès prop de les 12 del migdia, el Reial Madrid s'ha mostrat respectuós amb la decisió de Zidane: "És temps de respectar la seva decisió i de mostrar l'agraïment per tot el que ha fet pel nostre club" . 

 

Zidane és una llegenda al Reial Madrid, tant per la seva aportació en la seva etapa de jugador, com per la seva efectivitat a la banqueta. Proomogut l'any 2016 provinent del filial en substitució de Rafa Benítez, el francès ha arribat a gunyar 11 títols, entre ells tres Champions, dues Lligues i dos mundials de clubs. En la seva segona etapa a la banqueta, des del març del 2019, ha guanyat una Supercopa d'Espanya i la Lliga de l'any passat.  

La carrera per la successió

Al mateix temps que la marxa de Zidane agafa cos, s'obre la cursa per a la successió del tècnic marsellès. Si fins fa uns dies l'opció de Massimiliano Allegri era la més clara, l'entrada al mercat d'Antonio Conte, desvinculat recentment de l'Inter, pot haver canviat les prioritats. A la llista successòria també hi és Raúl González, actual entrenador del filial. 

Reaccions de jugadors

La notícia de la marxa de Zidane ha provocat la reacció gairebé immediata dels que fins ara han estat els seus jugadors. Ramos, Courtois, Kroos o Carvajal han publicat missatges a les xarxes socials mostrant el seu agraiment i el seu afecte cap al tècnic marsellès.  

 

 

 

 

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
Anar al contingut