Esports

Zidane: "No és una vergonya, són coses que passen en una carrera d'un futbolista"

L'entrenador del Reial Madrid ha assumit la responsabilitat per la sorprenent eliminació del seu equip contra l'Alcoià als setzens de final de la Copa del Rei.

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha assumit la responsabilitat per la sorprenent eliminació del seu equip contra l'Alcoià als setzens de final de la Copa del Rei i ha defensat els seus futbolistes de la derrota contra un rival de Segona B.

"Els jugadors ho han donat tot al camp, hem tingut ocasions per marcar el segon gol i quan no el fas després en una falta pot passar el que ens ha passat. Amb l'1-1 és un partit diferent, és veritat que ens ha costat i és un moment difícil. Estem fora de la Copa però els jugadors ho han intentat. Soc jo l'entrenador, la responsabilitat és meva i l'assumiré com sempre. Els jugadors ho han intentat i si fiquem el segon gol és un altre partit. També hi ha un porter que ha fet tres parades i el segon gol no ha volgut entrar. La responsabilitat la tinc jo, els jugadors ho han intentat i estem fora."

Zidane ha evitat qualificar la desfeta del seu equip com una vergonya i ha assegurat que són coses que poden passar alguna vegada.

"Això és el futbol, són coses difícils perquè és un Segona B i hem de guanyar el partit, però al final no ha sortit. No és una vergonya, són coses que passen en una carrera d'un futbolista. Assumeixo la responsabilitat totalment i seguirem treballant. No ens tornarem bojos".

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut