FUTBOL

Zidane s'enganxa amb un periodista pel joc de Vinicius

En la roda de premsa prèvia al partit que el Madrid jugarà contra el Llevant hi ha hagut un moment de tensió quan un periodista ha demanat a Zinedine Zidane per què Vinicius no confia tant en el seu lloc com amb Solari. El tècnic madridista no ha encaixat bé la pregunta

Actualitzat

La roda de premsa de Zinedine Zidane prèvia a l'enfrontament contra el Llevant ha estat farcida de preguntes crítiques. S'ha questionat l'estat de forma de Sergio Ramos i la feina dels serveis mèdics de l'equip blanc després de vuit lesions musculars aquesta temporada, i quan s'ha demanat per què Vinicius jugava millor amb Solari, el tècnic francès s'ha enfadat:

"No és el mateix futbolista que l'any passat? Per què? No té confiança de què? Això són coses que dieu vosaltres. Té la màxima confiança del seu entrenador, que sóc jo"

Modric, l'enèsim lesionat

L'útim de sumar-se a la llista de lesions és Luka Modric, que va tornar amb problemes a la cama dreta dels seus partits amb Croàcia. Es calcula que estarà un mínim de dues setmanes de baixa. El tècnic blanc ha defensat la feina dels serveis mèdics del club i s'ha mostrat confiat en la bona fe del seu homòleg de la selecció croata.

Sort per a Areola

Zidane no ha entrat a valorar la marxa de Keylor Navas i el fitxatge del seu compatriota Alphonse Areola. S'ha limitat a desitjar sort a tots dos porters en la seva carrera esportiva.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut