Zidane, durant una roda de premsa aquesta temporada (EFE/ Realmadrid.com)
Lliga de Campions

Zidane: "Sabem que és una final i tenim clar que haurem de patir"

L'absència de Sergio Ramos no convida a l'optimisme dels madridistes ja que l'estadística diu que en absència del central el Madrid només ha guanyat un dels últims vuit partits a la Lliga de Campions

Zinedine Zidane s'ha mostrat poc explícit en la prèvia del que és una veritable final davant de l'Inter. Els blancs necessiten sumar els tres punts davant de l'Inter, un equip, l'italià, que també es juga la vida en aquesta edició de la Lliga de Campions. El Madrid hi arriba amb moltes baixes, sent les més importants les de Benzema i Sergio Ramos. La seva absència pesa molt a la Champions, tal com ho demostren els números: dels últims vuit partits jugats sense el capità, el Madrid n'ha perdut set. Zidane ha tirat de tòpic per explicar-ho "les estadístiques estan per trencar-se", i tot seguit ha afegit que "sí, està lesionat, però hi ha la resta de jugadors. Sabem que és una final i tenim clar que haurem de patir perquè l'Inter és un gran equip. Però tenim ganes de sumar els tres punts".

Isco també ha tingut el seu protagonisme a la roda de premsa, però ha estat sec quan li han preguntat per la possible sortida del migcampista en el mercat d'hivern: "Està amb nosaltres". També ha parlat de la duresa del calendari, un fet que a l'equip li ha repercutit en forma de lesions.

"Jo crec, insisteixo, que són molts partits. Vam arribar al principi de temporada sense la preparació adient. I no és una excusa, però és normal pensar que si hi ha molts partits hi ha molts lesionats i de tot plegat se n'ha ressentit l'espectacle".

Anar al contingut