Gareth Bale parla amb Zidane a Munic (Reuters)
Gareth Bale parla amb Zidane, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Zidane reservarà Bale per a la tornada dels quarts de la Champions contra el Bayern i el clàssic de la Lliga contra el Barça

Gareth Bale tindrà descans aquest cap de setmana i no jugarà el partit de lliga al camp de l'Sporting. El seu entrenador prefereix reservar-lo per als importants compromisos del seu equip la setmana que ve.

Actualitzat

L'entrenador del Reial Madrid Zinedine Zidane donarà descans aquest cap de setmana al gal·lès Gareth Bale pensant en els importants partits que ha d'afrontar el seu equip la propera setmana, la tornada dels quarts de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic i el clàssic de la Lliga contra el FC Barcelona.

L'extrem gal·lès va ser substituït dimecres, en el minut 59 del partit d'anada dels quarts de la Lliga de Campions al camp del Bayern de Munic, amb molèsties musculars en el soli de la cama dreta. Bale no ha participat aquest dijous a la sessió de recuperació de l'equip amb la resta dels companys que van ser titulars a l'Allianz Arena de Munic. L'extrem ha rebut les atencions dels fisioterapeutes mentre el grup s'entrenava.

Zidane introduirà més rotacions a l'equip. Dissabte, a les 16:15, al camp de l'Sporting el francès podria donar descans a Nacho Fernández. El central, amb 4 targetes groges, és a una d'un partit de suspensió. Si la veu a El Molinón, afegides a les lesions de Pepe i Varane, deixaria als madridistes amb només un central, Sergio Ramos, pel partit contra el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut