Futbol

Zidane: "Per què he d'abandonar? Si faig el que m'agrada!

El Reial Madrid s'enfronta aquest dimarts al Getafe a Valdebebas. És el partit de la primera jornada de Lliga, que es va ajornar per donar més dies de descans als equips que van participar en competicions europees l'estiu passat

Sebas GuimActualitzat

Ni els tres punts que els blancs van sumar dissabte al camp de l'Osca han pogut impedir que se segueixi parlant del futur de Zinedine Zidane a la banqueta del Reial Madrid. El tècnic francès, que prepara el partit que els blancs han de disputar aquest dimarts contra el Getafe (corresponent a la primera jornada de Lliga) no estava tan empipat com divendres passat, però sí que s'ha mostrat molest per les qüestions relatives a la seva continuïtat:

"Per què me n'he d'anar? Per què he d'abandonar? Estic fent el que m'agrada!!! Estic d'acord que estem en dificultats, però és la vida. Jo visc el dia a dia i només penso en avui i demà. La resta no m'interessa. No miro més enllà."

La lesió del capità, Sergio Ramos, que dissabte passat es va operar del menisc, també ha estat valorada per l'entrenador madridista:

"No crec que hi hagi dubtes sobre el compromís de Ramos. Quan estàs tocat, pot passar que t'hagin d'operar. Si hagués seguit, es podria haver fet mal. I potser l'hauríem perdut per tota la temporada. Hauria estat més complicat. Ramos estava al límit, i, afortunadament, tot ha sortit bé. Esperem recuperar-lo aviat."

Contra el Getafe, a banda del central andalús, Zidane tindrà un nombre elevat de baixes, que li suposaran grans problemes per configurar un onze de garanties. Les lesions estan perjudicant la plantilla blanca i podria no disposar de fins a 9 futbolistes.

"Hi ha moltes baixes, però no poden ser una excusa. Són dificultats que arriben. Necessitem recuperar jugadors com més aviat millor."

-Hazard, Ramos, Valverde i Rodrygo tenen una baixa d'una relativa llarga durada assegurada.

-Carvajal, Lucas Vázquez, Odriozola i Militao arrosseguen diverses molèsties musculars.

-Toni Kroos ha de complir un partit de suspensió.

L'únic bona notícia la protagonitza Isco Alarcón, que no va poder viatjar a Osca, però que aquest dilluns s'ha entrenat amb l'equip.

 

 

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut