Zidane (EFE)
Lliga de Campions

Zidane: "No tenim menys fam que el Liverpool"

El tècnic blanc defensa la motivació dels seus jugadors

Actualitzat

Zinedine Zidane ha defensat l'interés i la "fam de títols" que tenen els seus jugadors. El fet que el Reial Madrid tingui més Copes d'Europa que el Liverpool no vol dir que els blancs tinguin menys motivació per guanyar la final, dissabte, a Kíev.

"No sé quina fam té el rival. Nosaltres tenim sempre la mateixa il·lusió perquè és el que té aquest club, la mateixa entrega i ganes de sempre. Ningú no ens pot dir que tenim menys fam que el Liverpool, som el Reial Madrid i sempre en volem més. Ho donarem tot per intentar fer-ho de la millor manera."

El tècnic blanc ha assegurat que té "mal de cap" quan intenta configurarl'onze que farà jugar contra els anglesos i ha admès que els jugadors no el sabran fins moments abans del partit. "Els vull a tots endollats", ha confessat.

Zidane també ha dit que el Liverpool és molt més que Salah, Mané i Fimino, i ha elogiat el seu entrenador, l'alemany Jürgen Klopp, i la trajectòria de l'equip anglès durant la competició. Pel tècnic francès, la temporada domèstica els ha provocat una "il·lusió tremenda per jugar la final de la Champions". També ha assegurat que, tot i que els blancs tenen més experiència en finals que el Liverpool, això no serà un factor determinant.

"Estem preparats per a la final perquè aquest club ja ho té, això, no perquè tinguem més experiència, això no val per a res. Hem de demostrar el que volem en una tercera final. El rival té unes coses i nosaltres, unes altres, però ningú no pot pensar que nosaltres tindrem menys fam. També la nostra experiència no significa res. Molts d'ells no han jugat finals, però s'hi mataran i ho sabem."

El Reial Madrid ha concedit aquest dimarts el seu dia de portes obertes als mitjans d'informació abans de la final de dissabte contra el Liverpool.

 

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut