Futbol

Zidane: "No sé res de que el Madrid hagués volgut fitxar Messi al 2013"

Zidane ha negat que volgués que Jovic abandonés el Madrid: "És una bestiesa dir això. És un jugador que jo vaig demanar"

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

 Zinedine Zidane ha parlat --poc, això sí-- de dos jugadors del Barça, Messi i Griezman, en la conferència de premsa prèvia al partit que demà enfrontarà el Reial Madrid amb el Cadis, a dos quarts de 7 de la tarda, a l'estadi Alfredo Di Stefano.

Li han preguntat si era cert que, quan era assessor presidencial, el 2013, el Madrid havia tingut l'oportunitat de fitxar Leo Messi: "No en sé res, d'això. A més, no puc parlar d'un jugador que no és nostre. Sabem el que és Messi, el que ha fet, el que està fent. I no sé res del que em preguntes", ha volgut remarcar el tècnic madridista.

També se li ha preguntat sobre les declaracions d'Antoine Griezmann, quan va deixar prou clar que Ronald Koeman no sap on posar-lo, al dir que el seleccionador francès, Didier Deschamps, sí que sap on situar-lo en el camp, després del triomf aquesta setmana de França sobre Croàcia a la Lliga de les Nacions per 1 a 2, amb un gol del jugador blaugrana. "No parlo de coses de fora. Tinc moltes coses al cap: el partit de demà, les coses que passen aquí... No té cap sentit. No et contestaré." Pilotes fora novament, com és habitual en el tècnic francès.

Zidane ha negat categòricament, rient, que ell hagués demanat que el serbi Luka Jovic sortís del Reial Madrid, segons va declarar l'exmadridista Borja Mayoral, durant la seva presentació com a jugador de la Roma."No és així, Jovic és un jugador del Reial Madrid. A més, el vaig demanar jo. És una bestiesa dir això".

 

 

També considera que demà el Cadis els posarà les coses difícils encara que sigui un equip que acaba de pujar. "El nivell de la Segona Divisió a Espanya és molt alt", ha remarcat. Zidane també ha explicat que preferiria que hi hagués públic als estadis, i considera normal que cada partit sigui com un examen per a ell. "Em sento valorat. El que faig, ho faig al 2.000%. Aprofitaré el càrrec fins a l'últim dia."

 

 

ARXIVAT A:
Zidane
Anar al contingut