Zinedine Zidane durant la roda de premsa d'aquest divendres (EFE)
Futbol

Zidane: "No prohibiré que Bale jugui a golf. Ja és gran i sap què ha de fer"

El Madrid afronta la visita de l'Espanyol sense el gal·lès, Hazard ni Marcelo, que estan lesionats

Sebas GuimActualitzat

Mentre l'Espanyol es juga la vida en el partit del Bernabéu, a Valdebebas estan pendents de si Gareth Bale juga a golf. Les notícies sobre la mesura que ha anunciat la selecció de Gal·les de prohibir que els seus internacionals juguin a golf durant l'Eurocopa ha arribat al Madrid. El seu entrenador, Zinedine Zidane, prefereix mantenir-se'n al marge i ho considera una actuació que correspon als dirigents del club blanc.

"Jo, com a entrenador del Reial Madrid, no impediré que Bale ni cap altre jugador juguin a golf. Ja són grans per saber què han de fer."

Al tècnic francès li molesta que en les seves compareixences públiques es desviï el centre d'atenció cap a altres qüestions. Per Zidane, l'Espanyol, el pròxim rival, és el més important.

"L'Espanyol és un equip que no es mereix el lloc que ocupa a la classificació, juga molt bé i ho sabem. No juguem contra el cuer, ni molt menys. Serà un partit molt difícil. Si els deixes jugar et poden ficar en un bon embolic."

El Reial Madrid haurà de fer rotacions de cara al duel contra els pericos, després que Hazard, Bale i Marcelo s'han afegit a la llista de futbolistes lesionats, on ja hi havia altres jugadors, com Marco Asensio, Lucas Vázquez o James.
Anar al contingut