Asensio i Benzema donen el triomf al Madrid contra l'Eibar (EFE)
Futbol

El Madrid, obligat a guanyar per continuar viu en la lluita pel títol

La victòria de l'Atlètic de Madrid contra la Reial Societat obliga el Reial Madrid a no fallar si vol seguir aspirant al títol de Lliga. Els de Zidane juguen a les 10 al camp del Granada i ho fan carregats de baixes, en defensa.

Redacció Esport3Actualitzat

La baixa sorpresa de Marcelo, més que per un tema físic podria ser la conseqüència d'un enfrontament amb Zidane. El Reial Madrid es juga mitja Lliga al Nuevo Los Cármenes amb una col·lecció d'absències il·lustres però el tècnic blanc està centrat en el que toca.

A cinc punts de l'Atlètic de Madrid i un partit menys, per guanyar aquesta lliga, només li val la victòria. El joc del Reial Madrid no és brillant però ha encadenat quinze partits sense perdre a la Lliga. 

Zidane només pensa en els 3 partits que li queden al seu equip

El tècnic madridista no surt del guió i no deixa de repetir que el més important són les tres últimes jornades de Lliga. Primer objectiu: el Granada

El Granada ha fet una temporada fenomenal. És una nova dificultat. El rival vol jugar bé contra nosaltres i som davant d'un partit on tots dos volem sumar els 3 punts.

 

Zidane en la roda de premsa prèvial duel contra el Granada. (Foto: EFE) 

Zinedine Zidane no va deixar de repetir que el més important són els tres últims partits (Granada, Athletic de Bilbao i Vila-real) en la roda de premsa prèvia al partit:

Podem guanyar o perdre la Lliga en l'últim partit, però el més important és donar-ho tot en aquests 3 partits. És el més important.

L'entrenador francès no va voler tampoc entrar en cap polèmica arbitral, però sí que va destacar que cal aclarir aspectes de jugades concretes i que el VAR unifiqui criteris.

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut