Zidane, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Zidane: "No deixarem la temporada. De soroll, com sempre, n'hi haurà"

El tècnic francès del Reial Madrid ha evitat parlar de fracàs i assegura que aquesta derrota no els passarà factura per a la resta de la temporada

David CarballoActualitzat

Zinedine Zidane s'ha mostrat visiblement molest en la roda de premsa posterior a l'eliminació del seu equip a la semifinal de la Supercopa contra l'Athletic Club. El tècnic francès del Reial Madrid ha evitat parlar de fracàs i espera que aquesta derrota no els passi factura per a la resta de la temporada.

"El que farem és seguir treballant, no hi ha més remei, quan les coses no surten bé cal treballar i insistir, pensant ja en el proper partit. No hi ha una altra. No deixarem la temporada. El soroll, com sempre, hi haurà però nosaltres no deixarem de seguir pensant en el nostre treball i tirar això endavant perquè no hi ha una altra alternativa. No em preocupa que això ems pugui passar factura". 

Zidane també ha admès que el seu equip no ha entrat bé al partit i ha lamentat les ocasions fallades en la segona part.

"La nostra primera part ha estat complicada, no entrem bé al partit i ens marquen dos gols en dues ocasions que han tingut. Ha estat complicat amb 0-2 però després hem fet un millor segon temps, hem creat ocasions, ho hem intentat, hem tingut pals i un gol però no hem pogut fer el segon".

Per últim, Zidane ha sortit un cop més en defensa d'Eden Hazard, que segueix sense complir amb les expectatives del seu milionari fitxatge.

"Ha de recuperar la confiança. Fer un gol, una assistència, alguna cosa diferent. Sabem el jugador que és i cal tenir paciència".

Anar al contingut