Futbol

Zidane: "No crec que la Lliga estigui sentenciada"

L'entrenador del Reial Madrid diu que "seria un error" que l'equip pensés només en l'eliminatòria de Champions contra el PSG. Per l'entrenador francès, el més important és recuperar la confiança i la intensitat del grup en els pròxims partits de Lliga per arribar en les millors condicions al duel contra l'equip de Neymar

Actualitzat

Zinedine Zidane ha comentat que "seria un error pensar només en el pròxim partit de Champions contra el París Saint-Germain", perquè per arribar en condicions a aquest enfrontament "l'equip ha de recuperar la confiança i la intensitat en els dos partits de Lliga que tenim abans d'aquest partit."

Segons el tècnic, "el més important per a mi és el pròxim partit, contra el Llevant, i intentar acabar bé la Lliga, quedar el més amunt possible, pensant que no està sentenciada".

El tècnic del Reial Madrid ha mostrat la seva satisfacció perquè ha disposat d'una setmana llarga per poder treballar: "Hem pogut posar gasolina a l'equip i treballar en diversos aspectes per millorar les condicions del grup". Quan se li ha preguntat si creu que la seva continuïtat en el club blanc està vinculada al fet de guanyar la Champions, Zidane ha dit que "m'és igual igual el que passi l'any vinent. Estic aquí per pensar en el dia a dia i en cada partit amb la màxima il·lusió."

Per al partit contra el Llevant, Zidane podrà comptar amb Cristiano Ronaldo, que ha tornat a entrenar-se després de no fer-ho els últims dos dies per molèsties en un bessó. També estaran a punt altres jugadors que tenien problemes físics, com Sergio Ramos, Varane i Isco. Les úniques absències en l'entrenament d'aquest divendres han estat els lesionats Ceballos i Vallejo.

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut