Futbol

Zidane: "M'emociono quan veig entrenar els meus jugadors"

En la prèvia del decisiu partit al camp de l'Athletic Club, Zinedine Zidane ha afirmat que és la temporada en què se sent més orgullós de l'equip i fins i tot ha dit que s'emociona amb l'entrega dels jugadors en els entrenaments. El tècnic francès no ha donat cap pista sobre el seu futur.

Redacció Esport3Actualitzat

Queden dos partits de Lliga i Zinedine Zidane no aclareix el seu futur -acaba contracte el juny del 2022. Però el tècnic francès ha dit que està més il·lusionat que mai amb el dia a dia com a entrenador del Madrid. I tot han estat elogis cap als seus jugadors:

"De les cinc temporades que porto com a entrenador, potser és la que em sento més orgullós de l'equip. Veure com en un any amb tants casos de coronavirus -Toni Kroosi és baixa per contacte directe amb un positiu- i lesions, l'equip ho dona tot, per un entrenador, és l'hòstia."

I en el tram final de la roda de premsa, ha anat més enllà:

"M'emociono quan els veig entrenar. A vegades no us pot semblar que estigui il·lusionat, perquè em veieu més seriós. Però m'il·lusiona cada dia, cada moment de l'entrenament, ho gaudeixo molt."

Simeone creu que és el moment de Luís Suárez

El Madrid esperarà la punxada d'un Atlètic de Madrid que rep l'Osasuna al Wanda. Els blancs es posarien líders guanyant i amb l'Atlètic empatant. Però si és a la inversa, els "colchoneros" seran campions. Arriben al duel davant els navarresos amb una sequera golejadora de Luís Suárez, que porta cinc partits sense marcar. Diego Pablo Simeone, però, no dubta que l'exblaugrana apareixerà quan més falta fa:

"Entrem en la 'zona Suárez'. És un moment ideal perquè un futbolista com ell resolgui situacions del joc que l'equip necessitarà. Està acostumat a aquests partits i té la jerarquia per poder fer-ho."

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut