Futbol

Zidane: "Mai he pensat que fos intocable"

El tècnic del Reial Madrid ha admès que l'equip travessa un moment complicat, alhora que se sent capaç de corregir la mala situació recolzat pels seus jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

Zinedine Zidane ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de la jornada 12, que enfrontarà el Sevilla i el Reial Madrid a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán. El tècnic francès, assenyalat després de les últimes ensopegades de l'equip blanc, ha declarat:

No podem estar contents quan perdem, però és una sort enorme ser aquí. És normal que hi hagi crítiques, però no canviarà el que penso sobre els meus jugadors i la feina que faig cada dia.

Zidane s'ha referit també a la seva condició dins el club:

Mai he pensat que fos intocable, ni de jugador, ni d'entrenador ni com a persona. Cadascú és aquí per alguna cosa i jo ho viuré fins a l'últim dia.

El tècnic ha parlat de les claus d'aquest partit al quan s'enfrontaran en un moment delicat:

Ja he passat en el passat per moments complicats i sempre ha estat difícil. Ara ho és, però em sento fort per intentar trobar solucions. Els meus jugadors em donaran l'oportunitat de fer-ho signant un bon partit davant un gran rival.

Per últim, l'entrenador del Reial Madrid ha comentat la possibilitat que Sergio Ramos reaparegués a Sevilla:

No arriscarem gens. Si hi pot ser, hi serà, però no vull un jugador amb molèsties per després fer-se més mal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut