Zidane espera guanyar la Lliga encara que sigui en l'última jornada (Foto: EFE)
Futbol

Zidane: "Hem de jugar i respectar el rival. Estan a un sol punt. No hem guanyat res"

L'entrenador del Reial Madrid intenta apaivagar l'eufòria que viu l'entorn de l'equip per les ensopegades del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Té un objectiu i no se'n vol desviar. Zinedine Zidane dirigeix el Reial Madrid, un equip amb 21 futbolistes, que corren el risc de deixar-se endur per l'eufòria de veure's al capdavant de la Lliga, amb un Barça irregular, concedint regals en forma de punts. En la prèvia del duel d'aquest dijous contra el Getafe, el tècnic francès ha volgut deixar clar que el seu equip encara no ha guanyat res i que no permetrà un excés de confiança.

"Cal que respectem el rival. Són a només un punt. No vull confiances. Que ningú pensi que això s'ha acabat. En absolut. Falten 6 partits i hem de seguir la nostra línia."

L'entrenador del Reial Madrid busca sumar la sisena victòria consecutiva, un ple de triomfs des de la tornada del Campionat. Per al derbi madrileny, té tota la plantilla a la seva disposició. A banda del rival, un Getafe crescut, l'altra gran preocupació per a Zidane és la calor que s'espera per als pròxims dies, que obligarà els seus futbolistes a extremar les precaucions en la recuperació.

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut