Futbol

Zidane: "He tornat perquè em va trucar el president i perquè estimo molt el Reial Madrid"

El tècnic francès ha explicat els motius que l'han portat a tornar al club blanc i ha admès que la plantilla necessitava un canvi després de guanyar-ho tot

Actualitzat

Zinedine Zidane ha estat presentat com a nou entrenador del Reial Madrid després de la destitució de Santiago Solari. El tècnic francès torna a la banqueta madridista nou mesos després d'haver deixat el càrrec i s'ha mostrat molt content de prendre aquesta decisió.

"Estic molt feliç de tornar a casa. El que vull és treballar a partir de demà per posar el club on li toca."

Zidane també ha explicat els motius que l'han portat a tornar al club del qual va decidir marxar el passat 31 de maig del 2018 després de conquerir tres Champions consecutives.

"Vaig marxar perquè creia que la plantilla necessitava un canvi després d'haver-ho guanyat tot. Ara estic aquí perquè m'ha trucat el president i me l'estimo molt, com al club."

Per la seva banda, Florentino Pérez ha admès que l'equip no està assolint els objectius desitjats i que per aquest motiu han decidit començar una nova etapa.

"Hem de reconèixer que aquesta temporada no hem aconseguit el nivell desitjat i per això necessitem començar una nova etapa amb un dels nostres símbols: Zinedine Zidane."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut