Zidane s'ha reincorporat als entrenaments del Reial Madrid a Mont-real (EFE)
Futbol

Zidane es reincorpora a la pretemporada del Reial Madrid a Mont-real

El tècnic francès ha tornat a dirigir la preparació del club blanc al Canadà després de quatre dies d'absència per la mort del seu germà Farid

Actualitzat

Zinedine Zidane ha tornat aquest dimarts a dirigir la preparació del Reial Madrid a Mont-real, on l'equip blanc fa la primera fase de la pretemporada, després de quatre dies absent per la mort d'un germà. Zidane va deixar la concentració madridista al Canadà divendres passat per desplaçar-se a terres franceses, per la greu malaltia del seu germà Farid, que va morir dissabte.

Des de llavors, la direcció de la plantilla va quedar a càrrec dels ajudants de Zidane, David Bettoni i Hamidou Msaidie, sota la supervisió del preparador físic Gregory Dupont.

Aquest dimarts, després de la jornada de descans que va tenir dilluns, la plantilla madridista ha tornat a les sessions preparatòries, amb la presència ja sobre la gespa de Zidane, que es va incorporar la matinada passada. A la tornada, Zidane ja s'ha trobat a la concentració les novetats d'Isco Alarcón després de la seva paternitat, i del president del club, Florentino Pérez, que van arribar diumenge a Mont-real.

Anar al contingut