Futbol

Zidane: "És fàcil culpar-me pel rendiment de Jovic, però el que ha de fer és demostrar el seu nivell quan torni"

L'entrenador del Reial Madrid llança un dard enverinat al nou davanter de l'Eintracht de Frankfurt, que va marcar dos gols en el seu debut amb l'equip alemany

La Copa mola, però a Madrid... una mica menys. Zinedine Zidane no ha estat capaç de guanyar-la mai, ni com a jugador ni com a entrenador. Aquest dimecres visita l'Alcoià en la primera eliminatòria dels blancs aquesta temporada. El rival no motiva i l'atenció mediàtica, després de la derrota en les semifinals de la Supercopa, gira al voltant del possible fitxatge de David Alaba, jugador del Bayern de Munic, de qui Zidane no vol confirmar ni desmentir res.

El tècnic francès sí que ha alçat la veu per recordar a Luka Jovic que espera que els gols que marca a l'Eintracht de Frankfurt els aconsegueixi, també, quan torni al Reial Madrid.

"És fàcil dir que la culpa la tinc jo. Els jugadors que es queden saben què hi ha aquí a Madrid. Jovic té 21 anys i va ser una bona opció de compra. M'agrada que faci gols, però jugar fora i jugar dins del Reial Madrid és diferent. Té molts anys al davant i el que ha de fer és, quan torni, demostrar-ho aquí. Però la culpa no és de l'entrenador."

Així com Zidane va ser qui va demanar el fitxatge del davanter serbi, també va ser ell mateix qui, després de veure el seu baix rendiment a Valdebebas, en va demanar la sortida. A Alemanya, Jovic sembla sentir-se més còmode i els gols no han trigat a arribar.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut