Futbol

Zidane: "Al Reial Madrid no hi ha ningú indiscutible; ni Courtois ni ningú"

Imma PedemonteActualitzat

Zinedine Zidane, l'entrenador del Reial Madrid, ha dit -de cara al partit que juguen al Bernabéu contra el Granada- que no hi ha cap jugador indiscutible a la plantilla de 25. Tampoc Thibaut Courtois, a qui ha qualificat de gran porter, així com Alphonse Areola.

Zidane ha deixat clar que en un club com el Reial Madrid tot és objecte de debat, però que ho té assumit i que compta amb tots els jugadors al llarg de la temporada. El tècnic blanc assegura que el d'aquest dissabte és un partit important, el primer contra el segon de la Lliga; que el Granada està fent una molt bona temporada i vol sumar, però que el Madrid també. Que no estan tan malament com va poder reflectir la primera part contra el Bruges.

El francès diu que donaran la cara, com sempre, i que també els jugadors xiulats han de reaccionar pel bé de l'equip. Aquest divendres s'ha fet pública la convocatòria per al partit que el Reial Madrid ha de jugar contra el Granada, primer contra segon, i Courtois ha quedat fora per lesió, igual que Marcelo, Mendy, Nacho i Asensio. Lucas Vázquez, Vinicius, Brahim i Mariano han quedat fora por decisió tècnica. Mentre que el tècnic francès recupera Rodrygo.

 

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut