El Reial Madrid visita el Chelsea en els quarts de final de la Champions
Una imatge de l'eliminatòria de l'any passat (REUTERS)
Champions

El Chelsea i el Reial Madrid busquen el pas a la final de la Champions

L'empat a un del partit d'anada dona un cert avantatge a l'equip anglès davant un Madrid que recupera Sergio Ramos

Marc NegreActualitzat

Aquest dimecres es decidirà el segon finalista, que sortirà de l'eliminatòria entre el Chelsea i el Reial Madrid. L'empat a un del partit d'anada dona un cert avantatge a l'equip anglès, però el Madrid, que ja podrà comptar amb Sergio Ramos, està convençut que tindrà les seves opcions.

Els blancs han viatjat a Londres també amb el resultat del test PCR de Valverde, que finalment ha estat negatiu i ha pogut viatjar. També ho ha fet el president, Florentino Pérez, mentre que la principal baixa és Varane.

Zidane, estem preparats

Estem preparats. Aquest va ser el leitmotiv de la roda de premsa de Zidane abans d'afrontar el partit L'empat a un de l'anada fa que el Madrid hagi de sortir a marcar. I aquest és el missatge de l'entrenador francès.

"Les sensacions són bones. Estem contents de jugar una tornada de semifinals. Sabem la dificultat que té el partit i estem preparats. Ho donarem tot al camp per passar a la final. Estem preparats per patir. Em trec el barret per l'equip. Té caràcter i personalitat i són els millors."

Zidane també va haver de contestar més d'una pregunta sobre Sergio Ramos i la seva possible tornada.

"Ara no et diré que farem amb en Sergio Ramos ni amb cap altre jugador. Si és aquí és perquè està bé. Estem contents de tenir el nostre líder i el nostre capità. No arriscaré gens. Si és aquí, està preparat."

I va refusar la paraula miracle per descriure la trajectòria del Madrid a la Champions.

"Penso tot el contrari. No és un miracle. Hem arribat aquí pel nostre treball i per creure amb el que fem. En el futbol no hi ha miracles."

Tuchel, només pensa en guanyar

A l'altre costat Thomas Tuchel, va treure imporància al resutat positiu de l'anada a i va demanar al seu equip que surti a guanyar.

"Ens hem d'oblidar del resultat de l'anada. Volem guanyar, per això preparo els meus jugadors. L'empat a un de l'anada no té cap importància en la nostra preparació ni com sortirem al camp."

Tuchel va treure pit del rendiment, fins ara, del Chelsea a la Champions i va reclamar respecte per al seu equip.

"És una semifinal, amb molta pressió. Confiar al cent per cent en nosaltres és el que toca. No pots jugar contra el Madrid sense fe. El que vam aprendre en l'anada és que tenim tot el dret de ser a les semifinals i que no hem de tenir cap por per jugar contra un dels millors equips del món."

L'entrenador alemany del Chelsea també va valorar la possible presència de Sergio Ramos a Stanford Bridge.

"Si Ramos juga o no... És una pregunta difícil perquè no ho sé. Pel Madrid canvia molt perquè és el capità, el capità de l'equip amb més títols d'Europa. Si juga, estarem preparats."

 

ARXIVAT A:
Reial MadridZidane
Anar al contingut