Futbol

Zidane: "Em sorprèn que es critiquin els encerts del VAR"

En plena efervescència d'Ansu Fati i davant la demanda de més protagonisme per a Vinícius Júnior, el tècnic blanc assegura que el brasiler necessita centrar-se per preparar-se bé

Sebas GuimActualitzat

Només s'han disputat tres jornades de lliga, però la polèmica al voltant del VAR continua estant tan present com la temporada passada. L'actuació arbitral, amb el suport del videoarbitratge, en el partit que el Madrid va guanyar dissabte passat al camp del Betis ha generat moltes crítiques. Avui, Zinedine Zidane ha volgut posar-hi fre i ha assegurat que el VAR, en realitat, va tenir una bona actuació.

"Em sorprèn que es critiquin els encerts del VAR. Tothom pot opinar, però el que s'està fent és criticar encerts, que és el que va passar l'altre dia."

A Madrid sempre miren de cua d'ull què fa l'etern rival. La irrupció d'Ansu Fati ha generat una necessitat de veure amb un protagonisme semblant Vinícius Júnior, que no acaba de confirmar-se com un jugador important per a Zidane. El tècnic blanc ha demanat calma amb el brasiler i li ha recordat que necessita centrar-se per preparar-se de forma òptima.

Aquest dimecres, el Reial Madrid s'enfronta amb el Valladolid a Valdebebas, a l'estadi Alfredo Di Stefano, que després de l'aturada per la pandèmia es va convertir en un fortí per als blancs. L'equip de Zidane va sumar 6 victòries en els 6 partits que hi va disputar i va forjar, amb aquests triomfs, la consecució del títol de lliga.

Per al partit contra els castellans, el Madrid no podrà comptar amb Toni Kroos, que estarà al voltant de dues setmanes de baixa. La de l'alemany és una absència que preocupa Zidane. L'última vegada que el migcampista va faltar a una cita per problemes físics, la temporada passada, el Reial Madrid va perdre el partit, a Son Moix, contra el Mallorca.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut