Futbol

Zidane diu ara que compta amb James i també amb Bale

El tècnic blanc ha preparat la nova temporada gairebé prescindint dels dos jugadors, que ara no tenen tan clara la seva sortida del club

Actualitzat

Zinedine Zidane comença a assumir que Paul Pogba no arribarà al Reial Madrid tal com ell hauria desitjat. El tècnic blanc, en la roda de premsa prèvia al Celta-Reial Madrid d'aquest dissabte (17.00) ha revelat que compta tant amb James Rodríguez com amb Gareth Bale, dos jugadors que han estat tot l'estiu al costat de la porta de sortida del club, però que no han acabat trobant destí.  

"James està en forma i estic content de tenir-lo a la plantilla. Comptaré amb tots els que són aquí. Pel que fa a Bale, semblava que marxava i és aquí amb nosaltres. Les dinàmiques canvien i comptaré amb ell com amb els altres. Bale té fitxa i és un jugador important. Espero que tots els jugadors em posin aen dificultats a l'hora de triar l'equip".

 

Aquest mateix divendres a la tarda, el club blanc ha fet pública la convocatòria de Zidane per visitar Balaídos i tant James com Bale han entrat en els 22 futbolistes que viatgen a Vigo:

Keylor Navas, Courtois i Altube; Carvajal, Militao, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo i Odriozola; Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, James i Isco; Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Jović, Brahim i Vinicius Jr.

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut