Futbol

Zidane: "Contra l'Atlètic de Madrid no vam guanyar res, només 3 punts"

L'entrenador del Reial Madrid assegura que l'Atalanta, rival a la Champions, li mereix tot el seu respecte

Redacció d'Esport3

En poc més d'una setmana, el Reial Madrid ha aconseguit capgirar una situació molt complicada i, ara, que suma tres victòries consecutives en què ha mantingut la porteria a zero (Sevilla, Borussia Mönchengladbach i Atlètic de Madrid), el problema és frenar l'eufòria que genera passar pel millor moment de la temporada. L'entrenador blanc, Zinedine Zidane, no s'atura a assaborir el triomf en el derbi i només mira l'Athletic Club de Bilbao, rival dels madridistes aquest dimarts.

"Contra l'Atlètic de Madrid no vam guanyar res, només 3 punts. Ara ens en juguem 3 més. Volem demostrar que l'equip està bé i en bona dinàmica. Tot i els bons resultats que hem aconseguit, en aquesta última setmana no hem canviat res."

En aquesta mateixa línia, el tècnic francès s'ha manifestat sobre el resultat del sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions, que ha emparellat el Reial Madrid amb l'Atalanta italià. Zidane ha assegurat que el conjunt de Gian Piero Gasperini li mereix tot el seu respecte. Tanmateix, ha insistit que no hi pensarà fins al mes de febrer, quan es reprenguin les competicions europees.

El Madrid s'enfronta aquest dimarts contra l'Athletic Club, en partit avançat de la dinovena jornada de Lliga (que els blancs no podran disputar, en la data corresponent perquè estaran competint per la Supercopa d'Espanya). Zidane prepara el partit contra els bascos sense que hi hagi hagut canvis en la infermeria de Valdebebas i continua sense poder comptar amb Hazard, Odegaard, Jovic i Mariano.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut