Isco surt de titular a la final de la Champions que el Reial Madrid jugarà contra la Juventus (Reuters)
Lliga de Campions

Zidane aposta finalment per Isco en l'onze titular del Madrid per jugar la final de Champions davant de la Juventus

El debat sobre la davantera del conjunt blanc ha quedat desvelat i el jugador gal·lès no entra en l'onze titular el dia que es juga un dels partits més importants de la seva carrera a la seva terra

Actualitzat

Ja ho va insinuar Zidane a la roda de premsa: "Jugaran els que físicament estiguin millor", i Gareth Bale, recentment recuperat, començarà veient la Final de la Champions que el Madrid juga contra la Juventus des de la banqueta. També és novetat el recentment recuperat Carvajal, que torna després de la seva lesió.

D'aquesta manera, el Madrid sortirà a la gespa de l'Estadi Nacional de Gal·les amb Navas a la porteria; Carvajal, Varane, Ramos i Marcelo, a la defensa; al mig del camp, lleugerament endarrerit, Casemiro; Modric i Kroos, a les bandes, i Isco, una mica més avançat per donar suport als davanters Benzema i Cristiano Ronaldo.

Al costat de Bale, s'asseuran a la banqueta Kiko Casilla, Nacho, Kovacic, Marco Asensio, Morata i Danilo. Els que no es vestiran de curt perquè han quedat descartats són Pepe, James Rodríguez, Rubén Yáñez, Fabio Coentrao, Lucas Vázquez, Enzo Zidane i Mariano.

De la banda de la Juventus, la porteria, com no podia ser d'una altra manera, l'ocuparà Gianluigi Buffon; Barzagli, Bonucci i Chiellini, a l'eix defensiu; Dani Alves i Alex Sandro, en els laterals; El mig del camp, amb Pjanic i, el reincorporat Khedira, pel centre i, al davant, Higuaín, Dybala i Mandzukic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut