Zarco, el més ràpid a Àustria(Reuters)
Zarco, el més ràpid a Àustria(Reuters)
Motor

Zarco, el més ràpid a Silverstone en el ressorgiment d'Aleix Espargaró

El pilot de Granollers, després de patir una caiguda aparatosa en la FP4, ha pogut sortir a disputar la classificació i ha acabat en una meritòria sisena posició

Redacció Esport3Actualitzat

Johann Zarco ha donat la sorpresa i ha aconseguit la pole position del Gran Premi de la Gran Bretanya de MotoGP en la sessió de classificació d'aquest dissabte. Però, tot i ser el més ràpid, l'autèntic protagonista del dia ha estat Aleix Espargaró.

El pilot de Granollers, després de patir una caiguda espectacular en la FP4, ha pogut sortir a disputar la classificació i momentàniament s'ha situat primer amb rècord del circuit inclòs, però ha acabat en una meritòria sisena posició.

 

 

El català, a qui se li havia diagnosticat una contusió bilateral als dos turmells i una contusió calcània al peu dret després de la caiguda, ha rebut l'OK per poder sortir a rodar i seguir disputant-li el Mundial al líder, Fabio Quartararo, que ha acabat en quarta posició.

Maverick Viñales, que ha acabat segon, ha tornat a ser molt ràpid en el circuit on va aconseguir la seva primera victòria en MotoGP. Jack Miller ha estat tercer i Francesco Bagnaia ha estat cinquè, mentre que Alex Márquez sortirà setè i Pol Espargaró, novè.

 

Anar al contingut