Actualitat blanc-i-blava

Zabaleta assegura que l'Espanyol ha de lluitar per entrar a la Champions

Els jugadors de l'Espanyol, amb Ernesto Valverde al capdavant, han anat a un "spa" de Blanes a relaxar-se i agafar forces per a la represa de la Lliga, que serà contra el Reial Madrid el dissabte dia 20 a les deu, en directe per TV3. L'argentí Zabaleta, un dels homes que més engresca el vestidor, ha mostrat la seva ambició i ha dit que l'Espanyol ha de lluitar per entrar a la Lliga de Campions.

Actualitzat

Després d'una sessió de bany i massatge, Pablo Zabaleta ha dit, obertament i sense embuts, que l'objectiu de l'equip ha de ser acabar la Lliga entre els quatre primers. És l'objectiu més ambiciós que s'ha sentit de moment aquesta temporada d'un membre de la plantilla de l'Espanyol.

Zabaleta també ha lamentat que s'hagin d'esperar al cap de setmana que ve per jugar contra el Madrid. L'argentí ha assegurat que la dinàmica guanyadora que porten els fa sentir-se capaços de guanyar qualsevol, també un Reial Madrid que, segons ha dit, no està jugant bé.

Per cert, aquest dijous s'ha confirmat l'horari de l'Espanyol - Reial Madrid, que es disputarà dissabte dia 20, a les deu de la nit, per TV3.

Anar al contingut