Yusuf Demir durant el partit contra el Benfica al Camp Nou
Barça

Yusuf Demir parla per primera vegada de la seva sortida del Barça

El jove jugador austríac ha tingut una història més breu de l'esperada amb el conjunt blaugrana abans de tornar al Rapid de Viena

Aquest estiu el FC Barcelona va fitxar el jove Yusuf Demir com a reforç per a l'equip filial. La pretemporada, però, la va fer amb el primer equip i el seu rendiment va ser tan bo que Ronald Koeman va decidir donar-li una oportunitat i inscriure'l a la Lliga. Malgrat tot, el jove austríac no va tenir el protagonisme esperat ni amb Koeman ni amb l'arribada de Xavi Hernández.

Demir es trobava en una mena de llimbs des que va jugar el seu novè partit amb el Barça, ja que en l'acord de cessió s'especificava que si jugava deu partits el Barça havia d'executar la clàusula de compra del jugador per 10 milions d'euros. Tot plegat va portar el Barça a arribar a un acord amb el Rapid de Viena, club propietari del jugador, per cancel·lar-ne la cessió.

Dies després de la seva sortida del FC Barcelona, Yusuf Demir ha parlat a la televisió del seu club, el Rapid de Viena, i ha valorat el seu pas pel club blaugrana. El jove ha destacat que en va "marxar trist", però que n'ha tret una bona lliçó professional.

"Vaig marxar trist del Barça, però he madurat i m'he convertit en professional. He vist que aquí (Rapid de Viena) la gent és feliç per mi i això també m'ha alegrat."

Anar al contingut