Yerry Mina i André Gomes, després de signar contracte amb l'Everton (@Everton)
Barça

Yerry Mina i André Gomes deixen el Barça i se'n van a l'Everton

El colombià i el portuguès marxen al club anglès en l'últim dia abans del tancament del mercat de la Premier League

Actualitzat

Yerry Mina i André Gomes han passat la revisió mèdica prèvia a incorporar-se a l'Everton, segons ha confirmat el FC Barcelona. Els dos jugadors del Barça s'haurien fet les proves mèdiques en un centre barceloní abans que s'anunciï de forma oficial la seva marxa al futbol anglès que ha acabat succeint a la tarda, a 8 minuts del tancament del mercat.

En el cas de Mina, el traspàs es tanca per una quantitat d'entre 30,25 milions d'euros més 1,5 en variables. El central colombià, que va ser fitxat pel Barça per 12 milions d'euros, no ha tingut gaires oportunitats amb l'equip blaugrana en el mig any que ha estat a les ordres d'Ernesto Valverde. El fet d'ocupar plaça d'extracomunitari tampoc ha donat facilitats perquè el jugador es pogués fer un lloc a l'equip. El seu bon Mundial, marcant tres gols de cap, entre ells un a la selecció anglesa, no ha passat desapercebut al panorama continental: l'entorn del jugador va admetre fa poc que Everton, Manchester United i Olympique de Lió s'havien interessat en el jugador, que hauria preferit finalment l'oferta de l'Everton. El club blaugrana es reserva el dret de recompra.

Pel que fa André Gomes, la seva marxa en qualitat de cedit per una temporada per 2,25 milions d'euros i, l'Everton, a més, es farà càrrec dels 4 milions de la fitxa del portuguès. El fet que el migcampista portuguès sàpiga que quedant-se al Barça no tindria minuts ha estat determinant per buscar una sortida. Marco Silva, tècnic de l'Everton, és un dels valedors de l'exjugador del Benfica. Les bones relacions entre Barça i Everton arran de les operacions de Lucas Digne i Yerry Mina han propiciat una entesa ràpida.  

L'Everton ha penjat un vídeo a les xarxes socials on es veu Mina i Gomes signant el contracte:

 

Anar al contingut