Barça

Yerry Mina demostra una ràpida adaptació al vestidor del Barça

El central colombià, que va marcar i va ballar per primer cop amb la samarreta del Barça a la Supercopa de Catalunya, assegura que vol transmetre la seva alegria als seus companys

Jordi GrauActualitzat

La Supercopa de Catalunya, que es va adjudicar el Barça a la tanda de penals, va servir als jugadors menys habituals per disposar de minuts i reivindicar-se. I qui ho va aprofitar al màxim va ser Yerry Mina, que va demostrar una gran adaptació a l'equip blaugrana.

El central colombià va prometre ballaruga... i amb el primer gol va arribar el "salsa choke".

"Sempre tracto d'estar feliç, de demostrar l'alegria que porto per dins i de transmetre-la als meus companys perquè estiguin tranquils. Li vaig dir a la meva família que el primer gol el volia gaudir i va ser el que vaig fer."

Yerry Mina va venir al Barça per guanyar títols i ja té la primera Copa. Malgrat que és a la cua dels centrals, no es pensa rendir.

"Estic fent el que em demana el profe i pas a pas vaig adaptant-me."

90 minuts de derbi, ni una sola errada. Poderós en el joc aeri, però encara tímid en fase ofensiva. Envoltat de joves del filial, Yerry Mina es va sentir el líder de la defensa. El temps dirà si és o no central per al Barça. Avui ja ningú pot dubtar que ha entrat de meravella al vestidor blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut