Barça

Yerry Mina debuta amb la samarreta del Barça a Mestalla

El central colombià ha entrat en el minut 83 en el lloc de Gerard Piqué, que ha estat titular tot i les molèsties que arrossega al genoll

Actualitzat

El central internacional colombià Yerry Mina ha debutat aquesta nit amb el FC Barcelona, en reemplaçar, en el minut 83, Gerard Piqué, que ha demanat el canvi en el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, contra el València, a Mestalla.

Yerri Mina va arribar al Barça en el mercat d'hivern procedent del Palmeiras i com a substitut de l'argentí Javier Mascherano. Aquesta nit, a la tornada de la Copa del Rei contra el València, el nou central blaugrana ha entrat en substitució de Gerard Piqué, que ha sol·licitat el canvi en el segon temps, quan el seu equip anava guanyant per 0-2.
   
Piqué havia estat dubte per al partit per una elongació al genoll dret que arrossegava del partit de lliga contra l'Espanyol, però finalment ha entrat a l'equip titular.

Després del partit, Yerry Mina ha explicat en declaracions a GOL TV les seves sensacions per haver debutat de forma oficial amb la samarreta blaugrana.

"No havia ni sortit a escalfar. Aquest moment de debutar no l'oblidaré mai. Quan he tocat la primera pilota he notat la confiança dels meus companys. La meva adaptació està sent bona."

"He estat tranquil. Abans d'entrar sí que tenia nervis. Però després Déu m'ha donat la tranquil·litat i els companys m'han acollit molt bé. Ara, a seguir treballant per al que ve. Tots m'ajuden, especialment parlo més amb Paulinho, amb Samu i Piqué."

ARXIVAT A:
Yerry Mina
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut