Yeray Álvarez i Josu Urrutia, formalitzant l'acord (Atheltic Club)
Futbol

Yeray Álvarez renova amb l'Athletic Club després de superar un càncer el desembre passat

La jove promesa de l'Athletic Club formalitza la seva renovació fins al 30 de juny del 2022. Aquest acord arriba després de superar un càncer testicular al mes de desembre.

Nil CorominasActualitzat

Aquest dijous, l'equip basc ha fet pública la renovació d'aquesta jove promesa. Yeray Álvarez i l'Athletic Club han arribat a un acord de renovació fins al 2022 just després d'haver superat un càncer testicular de què va ser operat el 27 de desembre.

En la seva primera temporada en el primer equip, el jugador ja s'ha fet un lloc al centre de la defensa basca. Així ho va demostrar el cap de setmana passat quan va tornar al terreny de joc en el partit de Lliga contra el FC Barcelona al Camp Nou, en què va jugar els 90 minuts.

El jugador expressava d'aquesta manera la seva satisfacció: "Em trobo molt bé, molt content de renovar amb aquest club. Després del que m'ha passat, el suport dels aficionats, dels companys i de la família i, després que tot hagi sortit bé, això encara és molt millor. Ara toca continuar millorant com a jugador i com a persona, i intentar ajudar l'equip en tots els aspectes que pugui".

El jugador celebrarà la renovació en el partit que disputarà l'Athletic Club contra el Deportivo aquest dissabte a la tarda a San Mamés.

Anar al contingut