Yaya Touré saluda Pep Guardiola (Reuters)
Futbol internacional

Yaya Touré: "Guardiola va ser cruel amb mi. Vaig arribar a preguntar-me si no era pel meu color..."

El migcampista ivorià acusa el tècnic de Santpedor, en una entrevista al setmanari "France Football", de tenir problemes amb els futbolistes africans i d'intentar boicotejar el seu últim any al Manchester City

Actualitzat

El migcampista ivorià Yaya Touré ha fet unes explosives declaracions en una entrevista al setmanari "France Football" en les quals critica amb duresa Pep Guardiola, el seu entrenador tant al Manchester City com al FC Barcelona, i assegura que el tècnic de Santpedor sempre ha tingut "problemes amb els futbolistes africans".

"Va ser cruel amb mi. De veritat creus que al Barcelona podria haver fet això amb Iniesta? Vaig arribar a preguntar-me si no era pel meu color... No soc el primer a parlar sobre aquestes diferències en el tracte. Al Barça, alguns també han formulat aquesta pregunta. Potser nosaltres, els africans, no sempre som tractats per alguns de la mateixa manera que altres. Quan t'adones que sovint té problemes amb els africans, allà on vagi, em faig preguntes... Fingeix no tenir cap problema [amb els africans] perquè és massa intel·ligent com perquè l'enxampin; mai ho admetrà".

Yaya Touré, de 35 anys, també ha acusat el tècnic català de boicotejar el seu últim any com a jugador del City

"Vull acabar amb el mite de Guardiola. Vaig tractar d'entendre'l i vaig preguntar a altres entrenadors per la meva situació i la meva condició. Quan em vaig adonar que era tan bona o millor, tant en els entrenaments com en els partits, en comparació amb altres jugadors més joves que jo, vaig entendre que no era una qüestió física. No sé per què, però tinc la impressió que Guardiola estava gelós, que em va prendre com un rival. Tinc la impressió que Pep va fer tot el possible per sabotejar el meu últim any al City".

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut