Futbol

Xerez, Tenerife i Valladolid es juguen les seves darreres opcions per evitar el descens

La Lliga de Primera Divisió encara aquest dissabte el seu tram decisiu. Mentre que a la part alta tot està en mans del FC Barcelona i el Reial Madrid, en la zona crítica de la classificació són molts els equips que dirimeixen el seu futur en enfrontaments directes. Una relliscada, i la permanència pot complicar-se de valent. Això és el que deuen pensar el Màlaga, que s'enfronta amb l'Sporting; el Tenerife, que rep el Racing; i el Valladolid, el Xerez i el Saragossa, que es veuen les cares amb el Getafe, l'Almeria i el Deportivo, respectivament. Tots els partits es juguen a les 17 hores.

Actualitzat
Valladolid - Getafe

La mala relació existent entre Javier Clemente i Míchel ha marcat les hores prèvies a un partit on els castellans buscaran una victòria que els permetria sortir de la zona de descens. Els locals, que ja fa quatre jornades que no perden, volen allargar la seva bona ratxa, mentre que els madrilenys, més irregulars en les darreres setmanes, lluiten per entrar en les posicions que donen accés a la Lliga Europa.

Xerez - Almeria

La derrota al Camp Nou per 3-1 ha fet mal a un Xerez que, malgrat el bon joc exhibit al Camp Nou, continua enfonsat a l'última posició. A quatre jornades per al final del campionat, els de Gorosito no poden permetre's cap més relliscada i estan obligats a sumar de tres en tres. Aquest dissabte tenen una bona oportunitat per fer-ho ja que reben un Almeria que viu immers en una situació molt més tranquil·la. Els de Lillo, però, encadenen tres jornades sense guanyar i encara no tenen la salvació garantida.

Tenerife - Racing

El Tenerife dóna els seus darrers esforços per aferrar-se a Primera. Els d'Oltra mantenen la fe després d'oferir un bon nivell en les darreres jornades i aquest dissabte reben el Racing disposats a no perdonar. Els càntabres, per contra, s'han relaxat perillosament i s'han acostat més del compte a la zona baixa. Una circumstància que converteix el duel a l'Heliodoro Rodríguez López en primordial per a tots dos conjunts.

Deportivo - Saragossa

El conjunt gallec ha perdut pistonada clarament i ha passat d'aspirar a la Lliga de Campions a veure's fora de les places europees per culpa d'una dinàmica negativa tant en joc com en resultats. Amb res a guanyar ni tampoc a perdre -més enllà del crèdit, de l'orgull- els de Lotina, doncs, viuen amb tranquil·litat la visita del Saragossa a Riazor. Els aragonesos, en canvi, sí que tenen moltes coses en joc. Una setmana després de la lluita amb el Madrid, el Saragossa pot caure en la zona de descens si no és capaç de vèncer.  

Màlaga - Sporting

En una situació similar a la del Saragossa es mou el Màlaga. Amb només dos punts d'avantatge respecte a la zona de descens els andalusos també tenen poc marge de maniobra. Davant seu es trobaran amb l'Sporting, un rival que ho tenia tot a favor per garantir-se la permanència però a qui tres derrotes consecutives li han complicat la vida.
Anar al contingut