Futbol

Xavier Salvador és el nou president del consell d'administració del Nàstic

El Nàstic ha aprofitat la reunió d'aquest vespre del consell d'administració per escollir el nou president del club grana. Es tracta de Xavier Salvador, un home de confiança de José Luis García, el màxim accionista i qui, a efectes pràctics, controlarà el club. I mentrestant, en l'aspecte esportiu, a David García li costa acceptar la seva lesió, i els metges ja li han cridat l'atenció perquè fa més del que hauria de fer.

Actualitzat

David García té una nova manera de participar en els entrenaments. Carregat amb el seu aparell d'ultrasons, el defensa s'ha de limitar a veure què fan els seus companys. Això sí, de vegades, no es pot estar de fer uns tocs de pilota. Una acció que li ha valgut les advertències dels metges del club. En una setmana, García sabrà si en té prou amb aquest tractament o bé si ha de passar pel quiròfan. El que és segur és que aquesta temporada, el futbol, l'haurà de veure per televisió.

El club espera donar d'alta Óscar López aquesta setmana. I és que per al partit contra el Vila-real, a més de David García i Mingo, l'equip també perd el Pampa Calvo per sanció.

Anar al contingut