Actualitat grana

Xavier Salvadó, el nou president del consell del Nàstic, es presenta amb un gran somriure

Xavier Salvadó és el nou president del consell d'administració del Nàstic. El fins ara president, Raül Font, i el conseller José Luis Vilar són els dos vicepresidents. És la decisió unànime que va prendre ahir el consell d'administració del club tarragoní. Al marge dels nomenaments, la plantilla ha tornat avui als entrenaments per preparar el partit de diumenge contra el Vila-real.

Actualitzat
Amb un quart d'hora de retard i amb un gran somriure. Així s'ha presentat Xavier Salvadó com a nou president del Nàstic. Aquest empresari del sector immobiliari, de 39 anys, serà l'encarregat de conduir el projecte del club les pròximes cinc temporades. De moment, amb la incertesa de saber a quina categoria.

Després de la roda de premsa, ha arribat el torn de les primeres fotos oficials, al museu del club. Curiosament, Salvadó és un gran aficionat a l'hoquei patins. De fet, compaginarà el seu nou càrrec al Nàstic amb d'altres que ja té, com la vicepresidència econòmica del Noia Freixenet i la presidència de l'Associació de Clubs de l'OK Lliga.

Aliena a tota l'expectació aixecada pel nou president, la plantilla s'ha entrenat a Campclar. Com cada dimecres, per tornar a la feina, Paco Flores ha preparat una sessió intensa, de dues hores de treball.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut