Motor

Xavier Mir: "Marc Márquez ja està fent rehabilitació i movent el braç"

El metge que va operar el campió del món de MotoGP en confirma la bona evolució i veu factible la seva reaparició el 9 d'agost a Brno

Jordi FargasActualitzat

Ahir al migdia Marc Márquez feia una piulada dient que l'operació havia anat bé i que ja tenia ganes de començar a fer recuperació. Doncs aquest dimecres ja s'hi ha posat. I tot va anar tan bé que Xavier Mir, el cirurgià que el va operar, ha confirmat que ja no es descarta que el pilot d'Honda pugui tornar a competir el 9 d'agost al Gran Premi de la República Txeca.

"Avui està fent rehabilitació, ja. Està ingressat fent rehabilitació, movent el braç, amb molt bona evolució i, en principi, no ho sé exactament, però ens vam plantejar el repte de Brno. No sé si es complirà o no, però la porta de Brno s'ha obert, sobretot perquè no té el nervi lesionat."

Precisament el nervi radial va ser el que més va fer patir Xavier Mir quan va veure la lesió. Un nervi que pot afectar la mobilitat de la mà i els dits. Abans, quan va veure la caiguda, el va fer patir l'espatlla dreta, la que li va haver d'operar el novembre de l'any passat, i de la qual li va costar força recuperar-se.

 "Per sort aquesta espatlla no ha estat tan greu. En un primer moment, a la caiguda a Jerez, em vaig pensar que s'havia lesionat l'espatlla operada, la dreta. Però la idea és que, a veure si per Brno, encara que no estigui al cent per cent, pot estar en condicions de competir."

Queden 18 dies per a la celebració del Gran Premi de la República Txeca, i a hores d'ara tot fa pensar que Marc Márquez i la seva Honda podran ser a la graella de sortida.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut