Futbol

Xavi viu a l'Al-Sadd la primera presentació de la seva carrera com a futbolista professional

Després de tota una vida al FC Barcelona, Xavi Hernández ha estat presentat avui, dijous, com a jugador de l'Al-Sadd de Qatar

Actualitzat

Xavi ha viscut avui, dijous, amb 35 anys, la seva primera presentació. El migcampista va arribar al FC Barcelona amb 11 anys, el juliol del 1991, i fins ara mai s'havia mogut del club blaugrana. Així, doncs, la de l'Al-Sadd de Qatar ha estat la seva primera presentació com a futbolista professional.

L'egarenc continuarà lluint a la seva samarreta el 6, el número que l'ha acompanyat al llarg de la seva carrera amb el Barça. Això és un favor que ha d'agrair a Mohammed Kasola, el defensa nascut a Ghana però nacionalitzat qatarià que fins ara el duia. El migcampista s'ha mostrat ambiciós en la seva presentació, com tot nou fitxatge. Xavi ha afirmat que "vol guanyar títols amb l'Al-Sadd, especialment la Lliga de Campions asiàtica".

Preguntat sobre la lliga on jugarà a partir d'ara, ha dit que "coneix molts jugadors que hi han jugat; un d'ells el meu amic Raúl, i espero poder aprendre coses sobre cultura àrab". En aquest sentit, ha afirmat: "La primera paraula en àrab que vull aprendre és 'shukran' (gràcies)." A Doha, la ciutat de l'Al-Sadd, també hi ha l'Acadèmia Aspire, un centre d'alt rendiment per a la formació d'esportistes. Preguntat per una possible comparació entre aquest centre i la Masia blaugrana, Xavi ha afirmat que portar el model formatiu del Barça a Qatar no és impossible.

Aquí teniu el moment en què Xavi es posa per primera vegada la seva nova samarreta.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut