Xavi Vierge posarà fi a la seva etapa com a pilot de Moto2 (EFE)
Motor

Xavi Vierge i Iker Lecuona es passen a les Superbikes

El pilot català i el valencià s'enrolen amb l'equip d'HRC Honda de la categoria de World Superbikes

L'equip HRC Honda del Mundial de Superbikes tindrà nous pilots. El català Xavi Vierge i el valencià Iker Lecuona són els escollits per mirar de portar el projecte, entre els més competitius de la World Superbike. Vierge i Lecuona relleven en aquest repte Álvaro Bautista i Leon Haslam de cara al Mundial del 2022. 

Vierge tancarà així una etapa de 6 temporades a Moto2 amb resultats irregulars, sense cap victòria però amb 4 podis fins ara. Aquesta mateixa temporada, el de Castellbisbal va acabar tercer al Gran Premi de Catalunya. En l'actualitat, és l'onzè classificat amb 83 punts. Lecuona, per la seva banda, posarà fi a dues temporades a MotoGP, on és el divuitè classificat de la general de pilots.  

Honda no ocupa un paper preponderant actualment a les Superbikes, on Kawasaki ha dominat les últimes temporades gràcies a Jonathan Rea. Mentre Yamaha i, en menor mesura, Ducati, s'estan mostrant competitives, no és el cas de la marca alada, que té a Bautista desè de la general i a Haslam dotzè, molt lluny dels llocs de privilegi.   

 

Anar al contingut