Barça

Xavi: "Vaig rebutjar l'oferta del Barça perquè no era el moment per a mi"

L'actual entrenador de l'Al-Sadd matisa que "entrenar el Barça algun dia continua sent el meu somni" i lloa Quique Setién: "M'encanta com treballa i espero que triomfi"

Actualitzat

Xavi Hernández va estar la setmana passada molt a prop de culminar el seu somni: firmar com a entrenador dle Barça. Ell mateix va rebutjar la proposta i ara explica els seus motius. Mentrestant, el club blaugrana ha destituït Ernesto Valverde, el tècnic que hi havia quan va rebre la proposta, i ha contractat Quique Setién com a nou responsable de l'equip per a les pròximes dues temporades i mitja.

L'actual entrenador de l'Al-Sadd ha donat la seva versió dels fets en la roda de premsa prèvia a la final de la Copa del Qatar, que el seu equip jugarà aquest divendres contra l'Al-Duhail.

"Vaig rebre una oferta del Barça. Me la van presentar aquí Eric Abidal i Óscar Grau, però no la vaig acceptar, sobretot perquè no sento que sigui el moment adequat per a mi, per entrenar el Barça. Però entrenar algun dia el Barça continua sent el meu somni. La meva decisió de rebutjar l'oferta del Barça i seguir amb l'Al-Sadd la va conèixer primer la meva família i després els meus jugadors, perquè havien seguit el tema. Els últims 3 dies no han estat els meus millors dies, però ara ja estic completament centrat en l'Al-Sadd i en la final".    

Xavi ha tingut elogis i bons desitjos per a Quique Setién, el nou tècnic blaugrana:

"M'encanta el nou entrenador del Barça. M​'encanta la forma com treballa i espero que triomfi amb l'equip".

 

El tècnic terrassenc, que s'ha estrenat aquesta temporada com a tècnic després de retirar-se com a jugador el passat mes de maig, se centra ara a alçar el seu segon títol com a entrenador després de guanyar la Supercopa.  

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut